Over Mij

Als zelfstandige ben ik al vele wegwijzers in mijn leven tegengekomen. Steeds heb ik deze wegen betreden en zal nog steeds de wegwijzers niet negeren.
Het steeds bijleren, jezelf tegenkomen, leren van je omgeving en medemensen heeft mij geholpen te zijn wie ik nu ben.

Het luisteren naar mijn directe omgeving, mijn familie, vrienden, collega’s heeft er toe bijgedragen dat ik nooit het gevoel had er als zelfstandige alleen voor te staan.
Ik ben iedereen die ik ooit in deze periode ben tegengekomen dan ook zeer dankbaar.

Die dankbaarheid wil ik dan ook uitten door mij steeds weer op een positieve manier in te zetten, een luisterend oor te zijn, en handelingen doen waar ik een goed gevoel van krijg..

image

Pedicure

Als medische pedicure ben ik gestart in 2001. Als pas afgestudeerde heb ik de medische pedicure mogen ontdekken, ervaren, beleven in een gerenomeerd pedicure salon.
Uiteindelijk heb ik dan in 2006 de stap gewaagd me als zelfstandige te vestigen.
Na jaren kennis, vaardigheid,nieuwsgierigheid naar meer. Kan ik zeggen dat de voeten niet veel geheimen meer voor mij hebben. Maar toch blijf ik streven naar de juiste behandeling voor ieder persoon. Blijf ik helpen en zoeken daar waar het nodig is.
Soms is het een weg die lang kan duren, maar samen met de pati├źnten, podoloog, dokter zoeken naar hulpmiddelen, en de juiste behandeling. Dat is de rust die ik vind in het medische pedicuren.