Kindervoetjes kunnen bij mij in het salon niet ontbreken, daarom sta ik ook steeds klaar om met veel plezier deze uitdaging aan te gaan. Deze op een feestelijke manier te verzorgen.
Zullen we samen met jullie kindje op ontdekking gaan.

Kinderpedicure een unicum in regio Limburg

Er is een ruim aantal kinderen die last hebben van hun voetjes in de groeifase. Natuurlijk spreekt het voor zich dat de voetjes zich blijven ontwikkelen, maar bij deze ontwikkeling kan je als kinderpedicure zeker een steun en hulp zijn voor de kinderen EN ouders.

Bij kinderpedicure wordt er vooral waarde gehecht aan het vijlen van de nageltjes, ingegroeide nageltjes, ondersteunen en helpen verbeteren. Zelfs likdoorns, drukpunten van buikslapertjes en naar oudere kinderen toe, voetbalblessures aan de nagel worden verzorgt en behandeld alsook ballet teentjes worden onder handen genomen.

Tevens werk ik met een zelf ge├»llustreed kinderboekje ‘ De Tenentroon ‘.
Dit helpt de drempel naar de tenenjuf te overbruggen.

image

Alle Kinderen kunnen bij mij terecht

Ook kinderen met klompvoetjes, wintervoetjes, kinderreuma, kinderoncologie, kinderdiabetes, kunnen bij mij terecht voor een behandeling en ondersteuning voor de voetzorg.

Al jaren heb ik mij ingezet als kinderverzorgster in een school. Iedere 3 jaar heb ik een opfrissing van kinder EHBO / reanimatie . Laat deze rugzak die ik voor de kinderen meedraag dus de perfecte aanvulling zijn om me nu te kunnen richten op kinderpedicure. Ik kreeg al regelmatig kinderen in mijn praktijk over de vloer, steeds kon ik deze kinderen en ouders helpen in het verzorgen van de voetjes. Maar nu dat ik me erin verdiept hebt voel ik dat ik sterker sta in deze materie.

mijn salon wordt een ware kasteelzaal

Ik heb een troon, een opstapje naar de troon, en krijg zelfs bijstand van een heel speciaal iemand. Maar als je dat wil weten, zal je echt naar het salon moeten komen om te ervaren wat het is om prins of prinses te zijn voor een dag.

Natuurlijk zijn jongvolwassenen ook heel belangrijk in mijn praktijk. Dan pas ik mijn salon aan, aan de tiener of jongvolwassenen. Iedereen moet zich goed voelen in de omgeving waar ik werk.

Ik hoop dat ik met de kinderpedicure veel kinderen / jong volwassenen kan helpen met hun problemen. Want kindervoeten zijn de basis van je hele leven.

Het is dan ook zo belangrijk dat deze voetjes stevig op deze aarde mogen staan. Zowel voor baby’s, peuters, kleuters, maar ook voor jong volwassenen. Ieder kind telt, iedere voet telt !