Covid 19 Preventie

Veilige maatregelen zonder afbreuk aan een bijzondere beleving.

Opure wilt u een ontspannen moment doen beleven, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Daarom nemen we de nodige maatregelen in het kader van Covid 19. Dit protocol is opgesteld volgens de richtlijnen van de Belgische overheid en F.O.D. Volksgezondheid en wordt met regelmaat geüpdatet.

Laten we samen werken aan een veilig moment van ontspanning! We vragen onze gasten onderstaande afspraken door te nemen, voor het bezoek aan de spa.

image Hygiëne

Ontsmettende handgel staat klaar voor gebruik.

De ruimtes worden na ieder bezoek en meerdere malen per dag ontsmet met extra aandacht voor deurklinken, toiletten, vloeren.

Opure laat de ruimtes voortdurend ventileren met zuivere buitenlucht.

Na gebruik van de douches worden deze ontsmet en in gereedheid gebracht voor een volgend bezoek.

De cabines worden na gebruik grondig gepoetst en gedesinfecteerd

image Vooraf reserveren

Om voor elke gast social distancing te kunnen garanderen en een ultieme ontspannende ervaring te bieden, is het nodig om vooraf te reserveren.

Daarnaast vragen we aan alle bezoekers om naam en telefoonnummer te noteren bij aankomst, in het geval dit nodig zou zijn voor contact tracing.

image Planning

Om iedereen een leuke dag te kunnen bieden en niet teveel mensen te laten kruisen, vragen wij u de aankomst- en vertrektijd te respecteren.

image Neem je rust

Indien je ziek bent, vragen we je om een bezoek aan Opure uit te stellen. Voelt u zich niet goed net vóór uw bezoek? Dan verplaatsen wij uw boeking naar een latere datum.

image

Wist je dat...

- De Vrije Universiteit van Brussel heeft aangetoond dat Covid 19 geen hoge temperaturen verdraagt? - Covid 19 niet doorgegeven kan worden door zweet?

image

Badkledij

Omdat Opure een privésauna is, bent u vrij om zelf een keuze te maken of u badkledij wenst te dragen in het complex.

Badjassen en badlinnen worden voorzien en zijn inbegrepen in de prijs.

Een ware wellness beleving staat voor u klaar…

image