image

Pedicure

Onze voeten dragen dag na dag ons volledige lichaamsgewicht.

Aandoeningen en problemen kunnen voor heel wat ongemakken zorgen zoals voetpijnen , spierpijn, hoofdpijn, vermoeide voeten tot zelfs beschadiging van tussenwervelschijven en de inwendige organen maar vooral… een slecht humeur.

De laatste jaren is men er zich meer en meer bewust van geworden dat een regelmatige voetverzorging geen luxe meer is, maar een noodzakelijkheid om allerlei ongemakken en kwaaltjes te voorkomen.

Daarnaast heb ik als medische pedicure een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie of -reparatie technieken, oncologische behandelingen,nagelziekten, wratbehandelingen, kinder voetverzorging en anti-druk technieken en medical taping.
Met dit uitgebreide gamma gaan we aan de slag om de meer complexe voet- en nagelproblemen op te lossen of …voor wie zich gewoon eens wilt laten verwennen.

image

Manicure

Door middel van warme handbaden en vochtregulerende lotions van Botanical Beauty kalmeert en ontspant de huid zich meteen. De nagel wordt in een mooie vorm gevijld en de nagelriem wordt lichtjes naar achteren geduwd. Daarna wordt deze bevochtigd met speciale olie, gevolgd door een nagelriemmassage. Bijkomend kan je je natuurlijke nagels laten lakken in je favoriete tint.

image

Epilatie

Een mooi verzorgde huid is een gladde onthaarde huid.
Deze verzorging wordt ondersteund door een botanical beauty kalmerende huidcreme.

We ontharen met striphars of met filmhars.

image

Huidverbetering

Opure streeft zoveel mogelijk naar gebruik van natuurlijke ingrediënten voor gelaatsverzorging zoals etherische oliën, lavendel, kamille, havermout, natuurlijke oliën, enz…

Aanbod

Hydromassage Bad

Hydromassage Bad

Het Caldera bad kent haar oorsprong in de oude kunst van de Shiatsu massage, gecombineerd met moderne jetstream technieken. De rugleuning beslaat de cervicale tot lumbale zone en zorgt met een batterij jetstreams voor een opeenvolging van aangename stromen. Deze kunnen qua intensiteit en gewenst effect afgeregeld worden voor een harmonieuze balans. Dit type hydromassage stimuleert het energiepeil en brengt een diep gevoel van geluk.

Finse Sauna

Finse Sauna

Een sessie in de Finse sauna heeft naast een positief effect op uw geest ook een geweldige uitwerking op het lichaam en de gezondheid. Met een betere doorbloeding en transpiratie van de poriën wordt je huid van binnenuit gereinigd.

Ottomaanse Hamam

Ottomaanse Hamam

Een grote zwarte marmeren wastafel domineert het centrum van deze ruimte, die tot 40° wordt verwarmd. Kies uit een assortiment van zeezout scrubs, nascrubben met een Ottomaanse kese, om vervolgens te wassen met een schuimende zeepzak. Deze wordt ondergedompeld in water en over het lichaam uitgeknepen zodat er een schuimlaag ontstaat voor zeepmassage. Afsluiten doe je met een verkoelende douche.

Huidverbetering

Huidverbetering

Opure streeft zoveel mogelijk naar gebruik van natuurlijke ingrediënten voor gelaatsverzorging zoals etherische oliën, lavendel, kamille, havermout, natuurlijke oliën, enz…

image

Opure biedt op deze basis een aantal gevarieerde en ontspannende gelaatsverzorgingen aan. Samen met de skin-care specialiste beslist u, door middel van face mapping (grondige huidanalyse) welke behandeling het best past bij uw huidtype.

Met een ProSkin 60 behandeling, mag je een hoogwaardige verzorging verwachten met 100% natuurlijke ingrediënten, epilaties en inclusief een zalige massage van het gelaat en decolleté.

De Proskin 40 verzorging gebeurt ook met 100% natuurlijke ingrediënten, maar zonder de extra behandelingen.

Onze dermatologische producten zijn parabenen- en allergenenvrij en niet getest op dieren.